Info

HURTIGT · ENKELT · HØJ KVALITET


  1. INDTAST STØRRELSE PÅ RUM
  2. VÆLG PAKKE (MALING & UDSTYR INKL.)
  3. MAL


Ingen spild - Ingen ekstra omkostninger!

Altid gratis råd & vejledning fra malermester


Produkt beskrivelse:
Flyttemaling 5
Flyttemaling 25
Flyttemaling 40

SikkerhedsDatablade:
Flyttemaling 5
Flyttemaling 25
Flyttemaling 40
Malingberegner

Antal kvm:
Indtast gulv arealet i kvm. uden decimaler

Skal loftet også males?:

Om Flyttemaling.dkFlyttemaling.dk er grundlagt af Malermester Boe Christensen efter næsten 30 års erfaring i Malerbrancen, hvoraf de mere end 20 år, har været med selvstændig Malerfirma. Der er i tiden med Malerfirmaet blevet istandsat mere end 1000 fraflytnings lejligheder og over 300 kontorlejemål. Der er også blevet malet over 80.000 kvm. nybygning.

I øjeblikket er det største projekt Malerfirmaet har gang i ca. 5000 kvm og beliggende centralt i Aahus.

Opgaven består af en  renoveringopgave af det gamle Sct Joseph hospital.


 

Idéen opstår i foråret 2008 efter en periode med istandsættelse, hvor en del uheldige lejere ikke får godkendt deres eget malerarbejde i lejlighederne ved fraflytning grundet forkert materialevalg/ køb. Malerfirmaet bliver derefter indkaldt til at færdiggøre processen. Set med Malerfirmaets øjne, er det selvfølgelig dejligt med arbejde til den daglige drift, men omvendt også rigtigt ærgerligt for den tidligere beboer/lejer der fraflytter lejligheden. Og alt i alt er det jo ikke der, de gode og tilfredse handler bliver gjort.


Færdiggørelsen af Flyttemaling.dk bliver dog først en realitet noget senere.


Formålet med Flyttemaling.dk er, at tilbyde produkter af god næsten drypfri malermester kvalitet til alle typer for indv. Malerarbejder. Altså for dem, der har lyst til at gøre det selv


I mange tilfælde hvor folk eks. selv maler deres lejlighed ved fraflytning går det rigtig godt, men desværre er der også tilfælde, hvor lejligheden ikke bliver godkendt af administrator eller udlejer.


Det er rigtig ærgerligt for de personer der har brugt tid og penge på istandsættelsen, for formålet har jo været at hente så meget af deres indskud tilbage til den næste lejlighed eller måske drømmehuset.

 

Det ender så desværre i mange tilfælde med at blive dyrere, da måske det hele skal males om efter manglende dækkraft fra for dårlig maling.


Den hyppigste årsag til de fleste ikke får godkendt deres lejlighed, er nemlig halvdårligt produktvalg samt en opgivende mine efter 3-4 gange maling med stadig manglende dækkeevne. Og HUSK, en lejlighed bliver jo ikke bedre af, at blive malet 4 gange, hvis man kan nøjes med 2 gange.

 

Mange vælger ganske simpelt at købe for dårlig eller forkert maling. Selvfølgelig ikke med vilje, men uvidenhed.


Flyttemaling.dk vil efter bedste evne forsøge at ændre antallet, af ikke godkendte lejligheder p.g.a. forkert materialekøb ved fraflytning til GODKENDT med rigtig materialekøb. Produkter med dækkraft der er gode at arbejde med, og som har en god rækkeevne.Der vil også altid være gratis råd og vejledning med på vejen af Malermesteren


KUNDESERVICE


+45 27 81 94 55

support@flyttemaling.dk


Kontakt os direkte:

Klik HER

ÅBNINGSTIDER


Mandag - Fredag 14:00-17:00

Lørdag                   10:00-14:00

Søndag                  Lukket


Afhentning efter aftale.