Kontakt os

Fast lav pris!

TIL DIG SOM VIL GØRE DET SELV.

 

Landsdækkende levering på Billig Maling.

Prøv vores smarte malingberegner, så du ved hvor meget du skal bruge.

 

Kontakt os på:

 

Flyttemaling.dk

Risvangsvej 16

8530 Hjortshøj

Tlf. 27819455

 

support@flyttemaling.dk

 

Cvr. 37 83 84 62

 

Flyttemaling.dk er en del af Wallpaint ApS

 
 
 

Om os

 

 

Flyttemaling.dk er grundlagt af Malermester Boe Christensen efter næsten 30 års erfaring i Malerbrancen, hvoraf de mere end 20 år, har været med selvstændig Malerfirma. Der er i tiden med Malerfirmaet blevet istandsat mere end 1000 fraflytnings lejligheder og over 300 kontorlejemål. Der er også blevet malet over 80.000 kvm. nybygning.

I øjeblikket er det største projekt Malerfirmaet har gang i ca. 5000 kvm og beliggende centralt i Aahus.

Opgaven består af en renoveringopgave af det gamle Sct Joseph hospital.

 

Idéen opstår i foråret 2008 efter en periode med istandsættelse, hvor en del uheldige lejere ikke får godkendt deres eget malerarbejde i lejlighederne ved fraflytning grundet forkert materialevalg/ køb. Malerfirmaet bliver derefter indkaldt til at færdiggøre processen. Set med Malerfirmaets øjne, er det selvfølgelig dejligt med arbejde til den daglige drift, men omvendt også rigtigt ærgerligt for den tidligere beboer/lejer der fraflytter lejligheden. Og alt i alt er det jo ikke der, de gode og tilfredse handler bliver gjort.

 

Færdiggørelsen af Flyttemaling.dk bliver dog først en realitet noget senere.

 

Formålet med Flyttemaling.dk er, at tilbyde produkter af god næsten drypfri malermester kvalitet til alle typer for indv. Malerarbejder. Altså for dem, der har lyst til at gøre det selv

 

I mange tilfælde hvor folk eks. selv maler deres lejlighed ved fraflytning går det rigtig godt, men desværre er der også tilfælde, hvor lejligheden ikke bliver godkendt af administrator eller udlejer.

 

Det er rigtig ærgerligt for de personer der har brugt tid og penge på istandsættelsen, for formålet har jo været at hente så meget af deres indskud tilbage til den næste lejlighed eller måske drømmehuset.

Det ender så desværre i mange tilfælde med at blive dyrere, da måske det hele skal males om efter manglende dækkraft fra for dårlig maling.

 

Den hyppigste årsag til de fleste ikke får godkendt deres lejlighed, er nemlig halvdårligt produktvalg samt en opgivende mine efter 3-4 gange maling med stadig manglende dækkeevne. Og HUSK, en lejlighed bliver jo ikke bedre af, at blive malet 4 gange, hvis man kan nøjes med 2 gange.

Mange vælger ganske simpelt at købe for dårlig eller forkert maling. Selvfølgelig ikke med vilje, men uvidenhed.

 

Flyttemaling.dk vil efter bedste evne forsøge at ændre antallet, af ikke godkendte lejligheder p.g.a. forkert materialekøb ved fraflytning til GODKENDT med rigtig materialekøb. Produkter med dækkraft der er gode at arbejde med, og som har en god rækkeevne.

 

 

Der vil også altid være gratis råd og vejledning med på vejen af Malermesteren

 

Billig kvalitetsmaling til lavpris.

 

Kundeservice

 

Kontaktinformation:

+45 27819455

support@flyttemaling.dk

 

Klik HER

Åbningstider

Malermester telefontid:

 

Mandag - Fredag 14:00-17:00

Lørdag 10:00-14:00

Søndag Lukket

 

Afhentning efter aftale.